HOPP FINNS HÄR!

VI VILL SPRIDA HOPP TILL KRAMFORS!

Hopp finns här är ett resultat av en dröm som funnits en längre tid i vår kyrka. En dröm om att se ett Kramfors fyllt av hopp. Ett Kramfors som får uppleva att det finns mer i livet. Ett Kramfors som får uppleva att man oavsett hur tungt det kan kännas så kan man gå från mörker till ljus! Den 3 augusti vill vi därför bjuda in dig, din familj och alla dina vänner till torget i Kramfors. Vi tror att "Hopp finns här!" kommer att vara starten på förvandling av vår stad och kanske också ditt liv. Varmt välkommen att vara med!

Under eventet som börjar klockan 18:00 och är helt kostnadsfritt kommer Sebastian Stakset och ELIM! Sebastian kommer att dela sin lifestory och köra ett par av sina låtar. ELIM! är ett lovsångsband på 10-15 personer som kommer sjunga och spela, leda oss i lovsång, och för den som vill sjunga med kommer texta att visas på skärm.

MER OM VÅRA GÄSTER

SEBASTIAN STAKSET

Sebastian Stakset är evangelist, artist, hjälparbetare och grundare av hjälporganisationen Heart of Evangelism. Han älskar Jesus och människor mer än något annat, och brinner för att hjälpa dem som inte kan hjälpa sig själva. Den gåvan han har fått vill han dela med sig av med dom som lider. Uppväxt i Bagarmossen, Stockholm, präglades hans barndom av mobbing och utanförskap vilket gjorde att det inte tog många år innan livet blev destruktivt. Utanförskapet ledde hans liv till hat, alkoholmissbruk, vapen, grov kriminalitet, våld fängelse­straff, självmordsförsök, kokainpåsar och ett inre fyllt av ångest. Samtidigt som han blev frontman i gangsterrap gruppen Kartellen. Trots att denna kamp mellan liv och död plågade Sebastian i över ett årtionde, så blev han en dag frälst. Han fick möta Jesus och upplevde nåd och förlåtelse för första gången i hans liv vilket förändrade allt. När alla band till mörkret klipptes av så klev han in i sitt nya liv som en fri man. Sedan dess så har han fått vara en förebild och hjälpa människor som levt i samma mörker som han själv levt i.

ELIM!

ELIM! är ett lovsångsband baserat i Örebro och Elimförsamlingen. Under 2023 släppte de deras första EP med lovsånger som sjungits på bland annat Nyhem, Lappis, Pingst Pastor och många kyrkor runt om i vårt land.

ELIM! med Mathias Eklyck i spetsen beskriver sig själva som; "ett folk som älskar Jesus för att han älskat oss först". Något som blir tydligt i deras lovsånger och något du kan förvänta dig att uppleva 3:e augusti. Kom med förväntan! Här kan ni lyssna på deras senaste EP

HITTA HIT

VILL DU VARA MED?

Vill du vara med och stötta det här eventet på plats som volontär eller ekonomiskt? Då får du gärna kontakta oss eller swisha: 123 221 09 61 och märk gåvan med "hopp finns här". Tillsammans kan vi sprida hopp!