JULKASSEN

JULKASSEN

HJÄLP OSS SPRIDA HOPP I JUL!​

Julen är en tid som ska vara full av ljus och glädje, men så är det tyvärr inte för alla. Många individer och familjer runt om i Sverige kämpar i vardagen med att få ihop nog för att betala räkningar. Då kan julen lätt kännas som en extra påfrestning. Därför är vi glada för att vi tillsammans kan få ge av det vi har för att sprida ljus och hopp till människor med fokus på barn och ensamstående föräldrar. I årets "Julkassen" kan du vara med och ge en familj en matkasse, ett barn en julklapp och extra kärlek och uppmuntran. Är du i behov av hjälp i form av en kasse i jul? Ansök via formuläret längst ner på sidan.

MER OM JULKASSEN

2022 startade vi som kyrka ett projektet där målet är att stötta familjer och ensamstående som inte får ihop det ekonomiskt under julen. Stödet handlar dels om att bidra med en matkasse med julmat och att barnen i familjerna ska få en symbolisk julklapp, det är trots allt barnens högtid. Det kan också handla om något elementärt som man behöver i hushållet där vi kan stötta. Förra året kunde vi hjälpa 11 familjer, i år hoppas vi kunna hjälpa ännu fler. Känner du någon som skulle ha behovet av stöttning i juletid på det här sättet, tipsa om Julmatkassen.

VAR MED OCH GE

Vill du vara med och ge för att sprida hopp i juletid? Då får du gärna skicka din gåva till vår secondhandbutiks Swish-nummer märkt med "Julkassen". Swish-numret är: 123 671 21 03. Tillsammans gör vi skillnad!

ANSÖKAN STÄNGD FÖR I ÅR